KOEKJES FIDGET SPINNERS DIE ÉCHT DRAAIEN – DIY! || Science Saturday | fidget spinner


Fidget Spinner Philippine Prices (Easy Cash On Delivery)

Volledig eetbare fidget spinners, wie had gedacht dat dit ooit mogelijk kon zijn? In deze video bewijs is dat je van helemaal niets een super toffe spinner kunt maken. Het is volledig mogelijk om van bloem en suiker zoiets enorm tofs te creëren. Mocht je hier nou benieuwd naar zijn, check dan snel de video!

Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.

☆ BESTEL KAARTEN VOOR MIJN CONCERT:
Kavka Antwerpen, 11 okt, 15 euro per kaartje:

Tivoli Utrecht, 8 okt, 16 euro per kaartje: www.ticketmaster.nl/event/188727

☆ BELUISTER MIJN NIEUWE SINGLE BREATHE:
Spotify –
Deezer –

☆ PRE-ORDER MIJN ALBUM “GIRL”:
Deluxe Limited Edition Box –
iTunes –
Apple Music –
Google Play –
Fysieke album op Bol.com –

✘ SOCIAL MEDIA
Snapchat: DjamilaSnaps
Musical.ly: DjamilaLy

✘ DISCLAIMER
Deze video is niet gesponsord. Alle spulletjes die je in deze video ziet heb ik zelf gekocht, niets is gratis ontvangen en alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen.

Het dekbedovertrek dat je ziet in de achtergrond van deze video heb ik gratis mogen ontvangen van www.juniqe.nl – super lief!
Dezelfde dekbedovertrek is hier te vinden:

✘ ABOUT ME
Ik ben Djamila en ik ben een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ik maak graag videos over dingen die je normaal niet in Nederland kunt vinden, mocht dat nou een nieuwe trend zijn, een DIY, bepaald eten of reis vlogs. Ik ben altijd vrolijk en soms maak ik gekke gezichten. Iedere WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG en ZATERDAG kun je een nieuwe video vinden op mijn kanaal!
Als je mijn video’s leuk vindt, vergeet vooral niet te abonneren. Zo mis je mijn nieuwste uploads niet.

Video credits to MeisjeDjamila YouTube channel


KOEKJES FIDGET SPINNERS DIE ÉCHT DRAAIEN – DIY! || Science Saturday | fidget spinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

log in

reset password

Back to
log in